The impossible quiz

Do you think you know everything? Think again! We challenge you to finish the impossible quiz game. Good luck – you’re going to need it. But beware! The impossible quiz has earned it’s name for a reason and will test more than your knowledge on various topics. Here on theimpossiblequiz.info, you can play the classical game for free without annoying ads. A lot of players thought they got what it takes. Do you? 

Play The impossible quiz

Psst! Here you can find all The impossible quiz answers.

About the game

The impossible quiz is an amazing game that has withheld the test of time. In a world where new games are launched each day, the game is still extremely popular, which says a lot. Especially considering its simplicity and the hundred thousand or million games, you can play online.

The impossible quiz history

The Impossible Quiz is a 2007 game created by Indie game-maker Splapp-Me-Do. The game was initially released as a 30-question-long demo in 2004. Still, after finding loyal fans and early success, the game was developed to include 110 challenging questions, puzzles, and mind-bending riddles.

Description:

  • Title: The Impossible Quiz
  • Author: Splapp-me-do
  • Mode: Single Player
  • Category: Puzzle
  • Platforms: Browser

Features:

  • 110 unique questions
  • Fun graphics and sound effects
  • Sound on/off

How to play The Impossible Quiz

how to play the impossible quiz

It is very easy to start playing The Impossible Quiz. All you need to do is follow these three very simple steps.

2 minutes

Go to theimpossiblequiz.info

Step one

First, you need to come to theimpossiblequiz.info where you can play The impossible quiz game for free, without any ads!

Scroll to the subheading “Play The impossible quiz”

Step two

At the very top of the page, you will find the game under the subheading “Play The impossible quiz.” The game will load automatically, and you will see the text “ruffle” while it’s loading. When done, click the play button, and the menu will load.

Begin by pressing begin

Step three

Click the green Begin button and then click Start. You can turn off the music in the top left corner when the game has started.

the impossible quiz

The impossible quiz game

The Impossible Quiz is not a straightforward ‘question-and-answer’ game in the traditional sense, which is why it became so popular. The game has direct and clear rules: You are given three lives at the beginning of the game and have to answer all the questions correctly without losing all three lives. If you lose all three lives, then you have to start again. It does sound simple, but the ‘questions’ are often more like logic puzzles, with endlessly imaginative twists and presentation styles that give the game an addictive quality. You will want to know what’s coming next and if you have the mind to solve it.

It might be a simple concept, but The Impossible Quiz feels more like a game than a quiz. There are all sorts of surprise diversions from tradition within this ‘quiz,’ such as double word meanings, tricks, jokes, mazes, and mini-games within the questions. The fun presentation makes it seem like an excellent way to pass some time, but once you become interested, you get drawn into the concept. It’s no wonder it gained a strong following and got people talking and comparing notes about it. Sometimes the quiz really does seem impossible, and you are forced to think in unusual ways to progress. It remains entertaining, as even if you have to start again, you will find some changes as you go through the previous questions. Sometimes you will receive ‘Skips,’ power-ups that let you skip particular questions. You might want to save these until the later stages of the game. Also, watch out for bombs! You must be getting the idea by now. The Impossible Quiz makes the most of its unique status by mixing the fun and nostalgic elements of quizzes and wordplay with the capabilities of computer technology. The result is something that appeals to people of all ages and interests, striking a balance between ‘fun/compulsive’ and ‘interesting/educational’ in a way that few games achieve. To succeed at this game, you must think outside the box and expect the unexpected. Perhaps the best way to describe The Impossible Quiz comes from the developer’s words: “If you feel that you know the answer as soon as you read the question – you are doing it wrong.”

When first released, The Impossible Quiz was a considerable success, regarded as one of the most popular online games of the time. Seven months after releasing it, Splapp-Me-Do released the sequel, The Impossible Quiz 2, a similar but slightly longer game (120 questions) that features many improvements and developments over its predecessor. Over time, both games were recreated as mobile applications for iOS-powered devices and gained a much larger fan base.

The impossible quiz is a quiz that consists of questions that are impossible to answer. The aim of the quiz is… well, the objective is quite hard to pinpoint. The quiz is not for everyone, and if you think you can’t answer the questions, then you probably can’t. However, if you’re up for a challenge, this quiz is definitely for you. Good luck!

Warning spoilers ahead!

the impossible quiz answers & walkthrough

The impossible quiz answers and walkthrough

Are you looking for any of the The impossible quiz anserws? Then you my friend are at the right place! Many believe that the quiz is impossible to complete due to the difficulty level, randomness, and the fact that you only get three lives! So don’t dispear if your are stuck on any of the impossible quiz questions. There are a total of 110 difficult and sometimes weird and subjective questions and answers in the impossible quiz, and you can find all the answers right here.

So take a deep breath, relax, and let us help you get through this quiz. Below you will find all the answers, and we’ll walk you through the entire quiz, step by question. With our help, you’ll be able to get them through the whole quiz! Good luck!

What is the answer to Level 1?

The impossible Quiz Question 1

Answer: Four

Right from the start, you get a feeling of the nature of The Impossible Quiz with the first question: How many holes in a polo? 

The answer to the question is four, and the logic behind it is that the word “A POLO” contains four letters that have holes in them:

– A
– P
– O
– O

The “L” is the only letter not containing a hole.

A funny fact is that a polo shirt also contains four holes: The bottom, the collar, and the sleeves. 

Questions like this (starting with “how many holes in…”) are pretty standard in the impossible quiz series. Question numbers 100 and 30 in The Impossible Quiz 2 are like this.

In the introductory scene of the Impossible quiz Book, Chapter 2, you can see the Phlovomite King playing and struggling with the first question. 

What is the answer to Level 2?

The impossible Quiz Question 2

Answer: No, but a Tin can

The second question, “Can a match box?” is a pun asking if a match has the ability to box. The answer is: No, but a tin can with the answer also being a pun.

As you know, a tin can is made out of the material tin, but in this sentence, the meaning is that the “Tin can” as in “is able to” box.

What is the answer to Level 3?

The impossible Quiz Question 3

Answer: K.O – which is O.K backward

At first sight, the third question does not make any sense, and it looks like a bunch of jibberish; however, if you read the text backward from the bottom right to the top left, you will see that there is a question. It states: Answer this question backward. 

The answer is K.O, which of course, is O.K spelled backward, which is the only answer written backward.

What is the answer to Level 4?

The impossible Quiz Question 4

Answer: Click on: “The Answer”

The fourth question in The Impossible Quiz, “Click the answer,” is one of our favorite questions. It is a question that makes you think outside the box. Literally, since all the boxes are “out of order,” you need to look for the answer elsewhere.

This makes a lot of sense since if you consider the actual question, “Click the answer,” you should like the question state and click the word “answer” in the question.

What is the answer to Level 5?

The impossible Quiz Question 5

Answer: Click the Red dot, then move the mouse outside the screen without touching the blue background.

The fifth question is the first maze of the quiz. There are several other questions like this; if you are not prepared for it, it is easy to lose a life.

All you need to do is to drag the mouse cursor to the red Go-button, and the screen turns blue. The objective is to drag the mouse cursor to the
the other red button without touching the blue.

The easiest way to do this is to drag your cursor outside the game’s frame and go around it until you reach the other red dot.

Another way is to click the mouse button and drag it over the blue, although a lot of players consider this cheating (we won’t tell if you don’t tell).

What is the answer to Level 6?

The impossible Quiz Question 6

Answer: Shallots – which is the root (√)of the onion

Question number six is not a question and states “Onion” with the square root sign next and over it (√). One could say that the question is, “what is the square root of onion?” with the answer being Shallots.

A shallot is a type of onion with a milder flavor, with the logic being that it is a “lesser” version of the onion, just like the square root of a number is smaller than the number itself.

What is the answer to Level 7?

The impossible Quiz Question 7

Answer: An Elephant

“The answer is really big” question or statement is number seven in the quiz and gives you four choices:

– ANSWER ( written in big letters)
– Big
– The infinity symbol (∞)
– An Elephant

This is a very tricky question, with the correct answer being “An Elephant,” which is bigger than all the other options on the screen. 

The answer might also be a nod or homage to the meme that is a fake screenshot from the TV show “Who Wants To Be A Millionaire” where a woman answering the question ” Which of the following is the largest?” picking the answer “An elephant” over the moon.

What is the answer to Level 8?

The impossible Quiz Question 8

Answer: Click the “Yes” located under the “E” in “Search.”

Number 8 is an easy one to solve. All you need is a bit of patience. To solve this question, all you need to do is to find the word “Yes” written in green.

It is located almost directly under the letter “E” in the word “Search”.

What is the answer to Level 9?

The impossible Quiz Question 9

Answer: Top Right “That One” with the arrow pointing down to the left.

Do you remember question number 2? If not, fear not. The correct answer was “No, but a tin can” and was in the bottom left box. However, as you can see, the boxes with the answers to question number 9 have arrows going back and forth.

You should click the top right box with an arrow pointing toward the bottom left.

What is the answer to Level 10?

The impossible Quiz Question 10

Answer:  Click the Dentures (teeth)

Question 10 in The Impossible quiz states, “Choose food,” and shows five pictures of items non which is food. You can choose between:

– A yellow glove
– Dentures
– An eye
– A chair
– A pen

The correct answer is the picture of the dentures (the teeth).  

The question is inspired by question number 30 in The Impossible Quiz Demo (the first Impossible Quiz Game), but that question had many more options.

The reasoning is that “choose” sounds a lot like “chews.” So the meaning of the question at hand is: “chews food.”

What is the answer to Level 11?

The impossible Quiz Question 11

Answer: n

Question number 11 in The Impossible Quiz is the first one where you can use the skip button. But you should not use it because you need all the skips to finish the last question!

The question asks, “what follows December 2nd?” with four options:

– December 3rd
– n
– A question mark
– 142 dwarves

The answer is “n” since it is the letter that follows the words December. 

What is the answer to Level 12?

The impossible Quiz Question 12

Answer: The dot above the letter “i” in the question.

The 12th question in the game is a challenge. It states: “Click the smallest,” and you can see four blue circles on the screen. Do not click any of those!

As with most questions in the game, this is a sly one. It is true you should click the smallest circle; however, if you pay attention, the smallest circle is the one above the letter “i” in the word “CLiCK,” and this is the one you should click.

What is the answer to Level 13?

The impossible Quiz Question 13

Answer: F’TAANG

The 13 question asks, “what sound does a bell make?” with four options;
“Whoop”, “F’taang”, “Froon”, and “Blip-blop-bloop-banga-o-langa-woof, nubby-frrph 120,000 eckleck-ooo-looo-a-scap-babble-de booble wop.”. 

The correct answer is F’taang which is the one sound that sounds the most like a bell. At least according to the creator of the game.

Fun fact: Froon”, and “Blip-blop-bloop-banga-o-langa-woof, nubby-frrph 120,000 eckleck-ooo-looo-a-scap-babble-de booble wop. is the most extended answer available in the whole game!

What is the answer to Level 14?

The impossible Quiz Question 14

Answer: Torch

Question number 14 asks, “what can you put in a bucket to make it lighter” and is, as with so many other questions, a trick question.

The correct answer is Torch. It is a play of words as the question refers to lighter as in brighter (more light) and not to the weight of the bucket.

Fun Fact: This question was originally question number 24 in The Impossible Quiz Demo.

What is the answer to Level 15?

The impossible Quiz Question 15GIF

Answer: Type “Horse” using the blue on-screen keyboard 

The 15th question is a statement that spells out: Neigh! Whinny! You can see a black horse painted above an on-screen keyboard.

To solve the neigh whinny impossible quiz question, you need to use the on-screen keyboard and spell “HORSE,” which will make an arrow appear on the screen that you need to click to proceed.

The clue is the painted horse and the fact that “Neigh!” and “Whinny!” are sounds a horse makes.

What is the answer to Level 16?

The impossible Quiz Question 16

Answer: H

Question number 16 is yet another tricky question. “What is the 7th letter of the alphabet?”. To pass this question, you need to choose “H”. 

As you know, it is not the seventh letter of the alphabet (G is) but the 7th letter of the words “the alphabet.”

What is the answer to Level 17?

The impossible Quiz Question 17

Answer: Press the number 17 (the question number) 

Question number 17 does not only test your math skills. It tries if you have been paying attention to the nature of the tricky Impossible Quiz game we love. In true The Impossible Quiz fashion, the answer can’t be found in the answer boxes. 

The question is: 24-7 =? You have four options in the boxes:

– 18
– 2
– 16 931
– Walrus

Many instinctively choose 18; however, 24-7 is 17, so be careful! Instead, click the red 17 (the question number) in the left top corner.

What is the answer to Level 18?

The impossible Quiz Question 18

Answer: Press the hammer on the clock

Number 18 in The Impossible Quiz is a picture of a clock, and the text says “stop.”. At first glance, this can be a bit confusing, and it is. To solve this question, you need to click the hammer, which has replaced the number 9 on the clock.

This refers to the famous song “U cant touch this” by MC Hammer and, more specifically, to the lyrics “Stop, Hammer time!”. Since the hammer is painted on the clock, it is literally “hammer time.”.

What is the answer to Level 19?

The impossible Quiz Question 19GIF

Answer: Blue + Orange + Green + Green + Yellow

A lot of players don’t know how to color Boggy in the impossible quiz. It is one of the most tricky questions so far might be question number 19. The task is to paint a character named “BOGGY,” and you have seven colors to choose between. You can choose between red, orange, yellow, green, blue, purple and pink. The trick is to color Boggy in the correct order.

How on earth should you know which colors to choose and in what order? The answer lies in the name Boggy with each letter signifying a color:

– B = Blue
– O = Orange
– G = Green
– G = Green
– Y = Yellow

Pretty obvious if you think about it since the rest of the colors start with letters that are not in Boggys name:

– Red = R
– Purple = P
– Pink = P

Letters that do not appear in Boggys name.

What is the answer to Level 20?

The impossible Quiz Question 20

Answer: Seal! ( As in seal the deal)

The 20th question of The Impossible Quiz asks: “Deal or no deal?”. You have four options to choose between:

– Deal!
– No Deal!
– Seal!
– No Seal!

The correct answer is “Seal!” with the logic being that you want to “seal the deal” which makes sense.

What is the answer to Level 21?

The impossible Quiz Question 21

Answer: Top left box. It will flash green, but you can click it whenever you want.

In question number 21, you need to pay attention. There is no question, just four pink blank option boxes. After a few seconds, one will flash green while the other will flash red. After that, they return to their standard pink color. The task changes to Now choose!

You need to choose the box that flashes green. It is the box in the upper left corner. 

What is the answer to Level 22?

The impossible Quiz Question 22

Answer: +1 Skip

Question number 22 in The Impossible Quiz states: The choice is yours, and four options:

+1 Life
-1 Life
ESCAPE!!
+1 Skip

Let’s face it; you won’t get an extra life (you are playing The Impossible Quiz). There is no reason for you to choose to have a life deducted, and there is no chance on earth you can escape, so you are left with the +1 Skip, which is the correct answer. It makes sense, doesn’t it? At least in The Impossible Quiz universe.

What is the answer to Level 23?

The impossible Quiz Question 23

Answer: Bran

Question 23 is the same question as in The Impossible Quiz Demo game, where it is number 29. It states: Save changes to ‘untitled’?

This question is based on the process of saving a document in MS Paint. Yes, you read that correctly. When you try to close the program, it asks, “Save changes to untitled?”. Since when saving a file in MS Paint, you must give a name, the answer to this question is Bran. 

What is the answer to Level 24?

The impossible Quiz Question 24

Answer: Click the “V” in the word “LiVes” in the bottom left corner.

The 24th question in the game is the second question you can’t skip. The good news is that you can’t lose a life on this question since there are no wrong answers. But you still have to figure this one out. 

You are presented with a white screen with a box with different colors, like a rainbow. When you hover your mouse cursor over the colors, other letters appear. Each set of letters is only visible when your cursor is above the respective color in the small box. 

If you move your cursor fast from left to right, you can read the whole text that states: Click the ‘V’ in lives. All you need to do is to press the letter “V” in the bottom left corner of the word “Lives.”

What is the answer to Level 25?

The impossible Quiz Question 25

Answer: Shoe Polish 

Number 25 asks, “How do you kill a werewolf?” As you surely know, silver bullets can kill werewolves. If you don’t know this, you probably did not pay enough attention in school.

What you might not know is that some shoe polishes contain silver nitrate. Therefore Shoe Polish is the correct answer to this question.

What is the answer to Level 26?

The impossible Quiz Question 26

Answer: Arsefacey

Question 26 asks: Which of these place names doesn’t exist? In total, you can find seven options for this question as the roadsigns have seven different places. 

– Germansweek 
– Bitchfield 
– Arsefacey
– Blubberhouses
– Brown Willy
– Budd’s Titson
– Twatt

All of these places exist in the UK except Arsefacey, which is the one you should click to pass the question.

What is the answer to Level 27?

The impossible Quiz Question 27

Answer: Go to 28

The 27th question tests you and if you are paying attention to the game. You will notice that the question number in the top left corner has been replaced with a question mark. The question then states:

I hope you’ve been paying attention to the question numbers!

In the option boxes, you now have four options. 

– Go to 21
– Go to 26
– Go to 24
– Go to 28

Since this is question number 27 and assuming you want to continue to play, you need to choose “Go to 28” since it is the following question in line. 

What is the answer to Level 28?

The impossible Quiz Question 28

Answer: Abundance (A bun dance)

The 28th question consists is the first picture question in the game asking: What is this; with a cupcake dancing ballet? You have four options to the left:

– Fairy Cake
– Ballet Bun
– Abundance
– CRUEL!

The correct answer is “Abundance” since it is “A Bun Dance,” i.e., a bun that is dancing. 

What is the answer to Level 29?

The impossible Quiz Question 29

Answer: Egg Mayonnaise

The 29th question of The Impossible Quiz is taken from the Demo of the game, where it was question number 3. 

This one is almost impossible to know beforehand since it is the creators, Splapp-Me-Dos personal opinion. 

It asks; What flavor is cardboard? with four options as usual: Honey, Pork Scratchings, Egg mayonnaise, and Talc.

The correct answer is Egg mayonnaise since Splatt-Me-Do thinks it tastes like cardboard.

What is the answer to Level 30?

The impossible Quiz Question 30

Answer: Drag the mouse cursor through the tunnel.

The 30th question is not a question but a maze. On the screen, you will find a Go button. When you click the Go button, the screen turns green, and you must clear the maze without touching the green. 

Just drag your mouse within the white area to the second red button named: Next Question.

Hack: Like with similar questions in the quiz, you can click the mouse button and drag it over to the red button. This allows you to move freely, even the green parts, all over the screen.

What is the answer to Level 31?

The impossible Quiz Question 31

Answer: Woof. Woof. Woof. (the number of times the dog barks).

What is the answer to Level 32?

The impossible Quiz Question 32

Answer: Babycham and Human Faeces (“Babycham”= “sham”, “faeces” = “poo”, which makes it shampoo)

What is the answer to Level 33?

The impossible Quiz Question 33

Answer: 7

What is the answer to Level 34?

The impossible Quiz Question 34

Answer: Move your cursor to the left top corner above and to the left of the question number (34). Three elephants will march through the screen when your cursor is hidden there. The logic is that Elephants don’t like cursors since they represent your computer mouse on the screen.

What is the answer to Level 35?

The impossible Quiz Question 35

Answer: Wait 5 seconds and click the green smiling button that appears.

What is the answer to Level 36?

The impossible Quiz Question 36

Answer: A walk ( A fly without wings can’t fly).

What is the answer to Level 37?

The impossible Quiz Question 37

Answer: All answers are correct.

What is the answer to Level 38?

The impossible Quiz Question 38

Answer: Mary Rose 

What is the answer to Level 39?

The impossible Quiz Question 39

Answer: Cylindrical Adventures

What is the answer to Level 40?

The impossible Quiz Question 40

Answer: Press the left mousebutton and hold it down. Drag the cursor over the maze to “Next Question”.

What is the answer to Level 41?

The impossible Quiz Question 41

Answer: Press the ducks “AFRO” on the head.

What is the answer to Level 42?

The impossible Quiz Question 42

Answer: The 42nd 42. It is the second from the left at the very bottom (Above the “E” in “LIVES”)

What is the answer to Level 43?

The impossible Quiz Question 43

Answer: Tom Cruise (Jerry McGuire reference)

What is the answer to Level 44?

The impossible Quiz Question 44

Answer: Solve the puzzle by dragging the scattered pieces and clicking the dot.

What is the answer to Level 45?

The impossible Quiz Question 45

Answer: Top right option box

What is the answer to Level 46?

The impossible Quiz Question 46

Answer: OMGF U KILLS SONIKKU U BASTUD

What is the answer to Level 47?

The impossible Quiz Q

Answer: Click the red dot with your cursor that is invisible.

What is the answer to Level 48?

The impossible Quiz Question 48

Answer: SNAAAAKE!

What is the answer to Level 49?

The impossible Quiz Question 49

Answer: SPLAPP-ME-DO (bottom right corner)

What is the answer to Level 50?

The impossible Quiz Question 50

Answer: O.K.

What is the answer to Level 51?

The impossible Quiz Question 51

Answer: Repeatedly click the screen so that the Spatulon and the Phlovomite fight. Click until the Spatulon wins.

What is the answer to Level 52?

The impossible Quiz Question 52

Answer: Click leaves belonging to a carrot (number 3 from the left).

What is the answer to Level 53?

The impossible Quiz Question 53

Answer: …but pa might not.

What is the answer to Level 54?

The impossible Quiz Question 54

Answer: No, about 20cm off the ground – “Shanghai” = “She hang high?”)

What is the answer to Level 55?

The impossible Quiz Question 55

Answer: A games console for wholemeal biscuits.

What is the answer to Level 56?

The impossible Quiz Question 56

Answer: Press Blue, Red, Blue, Yellow (The color code from question 50) using your invisible cursor.

What is the answer to Level 57?

The impossible Quiz Question 57

Answer: Erm… one?”

What is the answer to Level 58?

The impossible Quiz Question 58

Answer: Shepherd’s Pie”

What is the answer to Level 59?

The impossible Quiz Question 59

Answer: Charge the laser by repeatedly clicking the Shoop da Whoop face until it destroys the bomb. Click Fast!

What is the answer to Level 60?

The impossible Quiz Question 60

Answer:
Answer Yes! if you managed to do this the first time since opening your browser.
– Answer No… if you didn’t. The game knows and if you choose the wrong one, it’s a Game Over.

What is the answer to Level 61?

The impossible Quiz Question 61

Answer:  Thumbs up icon

What is the answer to Level 62?

The impossible Quiz Question 62

Answer: Moss

What is the answer to Level 63?

The impossible Quiz Question 63

Answer: Tasteless white filt

What is the answer to Level 64?

The impossible Quiz Question 64

Answer: Egg > 28

What is the answer to Level 65?

The impossible Quiz Question 65

Answer: Click the word: LARGEST (not any cirkle)

What is the answer to Level 66?

The impossible Quiz Question 66

Answer: Click the second exclamation mark (“!”). Note that there are two exclamation marks. Click the one located after the word “world”.

What is the answer to Level 67?

The impossible Quiz Question 67

Answer: A big hairy arsonist

What is the answer to Level 68?

The impossible Quiz Question 68

Answer: Use your mouse and stroke Chris, the cat until filling the bar.

What is the answer to Level 69?

The impossible Quiz Question 69

Answer: LOL, 69

What is the answer to Level 70?

The impossible Quiz Question 70

Answer: Using its anus 

What is the answer to Level 71?

The impossible Quiz Question 71

Answer: Choose any option box and click it when it turns green. Your timing is crucial.

What is the answer to Level 72?

The impossible Quiz Question 72

Answer: Find and click on the light switch. It is located near the left edge of the screen.

What is the answer to Level 73?

The impossible Quiz Question 73

Answer: Click the top right option box

What is the answer to Level 74?

The impossible Quiz Question 74

Answer:  No one knows that

What is the answer to Level 75?

The impossible Quiz Question 75

Answer: Press the escape arrow under the question number quickly! It will appear when the bomb list up. If you fail it’s game over.

What is the answer to Level 76?

The impossible Quiz Question 76

Answer: Click: Sugar, honey, honey

What is the answer to Level 77?

The impossible Quiz Question 77

Answer: Question 77

What is the answer to Level 78?

The impossible Quiz Question 78

Answer: Four

What is the answer to Level 79?

The impossible Quiz Question 79

Answer: Click the “U” in “what do yoU mean”?

What is the answer to Level 80?

The impossible Quiz Question 80

Answer: Filthy Romanians

What is the answer to Level 81?

The impossible Quiz Question 81

Answer: Use your mouse cursor up and down on the pole until the lightning turns on and click the green arrow to the right that will appear.

What is the answer to Level 82?

The impossible Quiz Question 82

Answer: Quickly click the toenails to cut them all.

What is the answer to Level 83?

The impossible Quiz Question 83

Answer: National Dyslexic Association 

What is the answer to Level 84?

The impossible Quiz Question 84

Answer: Avoid the meteors and only touch the shooting star. You must click both “skip here”-buttons that will appear because you will need them later on in the game.

What is the answer to Level 85?

The impossible Quiz Question 85

Answer: I loved it!

What is the answer to Level 86?

The impossible Quiz Question 86

Answer: The Prince

What is the answer to Level 87?

The impossible Quiz Question 87

Answer: The dot after “87” is missing. Click where the dot would be if the question-number had a dot. “87.”

What is the answer to Level 88?

The impossible Quiz Question 88

Answer: Click repeatedly until Eggman breaks Sonic’s leg

What is the answer to Level 89?

The impossible Quiz Question 89

Answer: Blindness

What is the answer to Level 90?

The impossible Quiz Question 90

Answer: Nonce

What is the answer to Level 91?

The impossible Quiz Question 91

Answer: Rip the paper into two picses by hovering the cursor under the third hole in the paper on the left side. The paper will start to rip and you have to move the cursor all the way across the paper.

What is the answer to Level 92?

The impossible Quiz Question 92

Answer: Click the numbered heads in descending order: 194 – 27 – 26 – 14 – 9 – 3 – 2.5 – 1 – 0.4

If you do it correctly, a song will be played. If you take too long a bomb will appear.

Note the glitch: There is a glitch so if you click all the numbers too quickly, the bomb will give you a game over while the song is playing.

What is the answer to Level 93?

The impossible Quiz Question 93

Answer: Move the bomb out of the way and press “Go!”

What is the answer to Level 94?

The impossible Quiz Question 94

Answer: Don’t do anything!  The bomb is a dud. Don’t click “Detonate!”!

What is the answer to Level 95?

The impossible Quiz Question 95

Answer:
Move your cursor away from the screen.
– The cat will leave. Click the red button

What is the answer to Level 96?

The impossible Quiz Question 96

Answer: A right mess

What is the answer to Level 97?

The impossible Quiz Question 97

Answer: 10+ times!

What is the answer to Level 98?

The impossible Quiz Question 98

Answer: Click on the words “Blue, red, blue, yellow”. Ignore the colors they are written in.

What is the answer to Level 99?

The impossible Quiz Question 99

Answer: Be prepared. The traffic light will turn green after 1 second. Then click the sign next to it.

What is the answer to Level 100?

The impossible Quiz Question 100

Answer: Two

What is the answer to Level 101?

The impossible Quiz Question 101

Answer: Use the on-screen keyboard and type “Chihuahua”.

What is the answer to Level 102?

The impossible Quiz Question 102

Answer: Touch the dots by using your mouse. Avoud the squares. Note that one section only have one square and no cirkle. Just wait until the square disappear.

What is the answer to Level 103?

The impossible Quiz Question 103

Answer: Use the cursor that is invisible and search for Dennis the Square Tomato who is invisible. You will find it where the “C” in “Search” was before fading. Glitch: If you click it twice you will skip question 104.

What is the answer to Level 104?

The impossible Quiz Question 104

Answer: Large yellow sad moon which is the opposite of what the task said.
Glitch: If you click the large yellow sad moon twice you will skip question 105 of The Impossible Quiz.

What is the answer to Level 105?

The impossible Quiz Question 105

Answer: You need to spell “BANANA”. Use the following letters: B – in gooseberry A –  in apple Second N – in nectariNe

What is the answer to Level 106?

The impossible Quiz Question 106

Answer: Follow the road and click on the arrow that will appear at the end.

What is the answer to Level 107?

The impossible Quiz Question 107

Answer: Regardless of what you do you will get a fake “Game Over” Screen to appear. Just wait until it disappears before proceeding. You will lose the game if you press “try again”.

What is the answer to Level 108?

The impossible Quiz Question 108

Answer: Type “4 8 15 16 23 42” then click ‘Execute’. If you fail the computer will go crazy before displaying Game over.

What is the answer to Level 109?

The impossible Quiz Question 109

Answer: Click on the Spidermonkey repetedly until he craps out an arrow. Click on the arrow.

What is the answer to Level 110?

The impossible Quiz Question 110

Answer: Last question! Click on all your skip arrows. You must have all 7 of them. If not, you will lose the game. 

Scroll to Top